optidigest

VERBETER DE SPIJSVERTERING VAN UW HOND

Sommige honden en enkele hondenrassen hebben een gevoelige spijsvertering zonder specifi eke oorzaak. Een goed functionerende spijsvertering is essentieel voor uw hond om alle voedingsstoffen te ontvangen die hij nodig heeft om zich te ontwikkelen en gezond op te groeien. Maar dit ongemak, of het nu gaat om diarree of winderigheid ontstaan door een onbalans van de darmfl ora of een verandering van voeding, kan met specifieke voedingsstoffen verbeteren.

PRO PLAN® met OPTIDIGEST, ontwikkeld door onze dierenartsen en voedingsdeskundigen, verbetert de spijsvertering bij zowel puppy’s als volwassen honden met een gevoelige spijsvertering.

VOLWASSEN

PRO PLAN® MEDIUM PUPPY GEVOELIGE SPIJSVERTERING MET OPTIDIGEST ™

Volledige diervoeding voor puppy's van medium rassen met een gevoelige spijsvertering. Ook geschikt voor drachtige/zogende teven. OPTIDIGEST bevat een geselecteerde bron van prebiotica waarvan klinisch bewezen is dat het de balans van de darmflora verbetert en een goede kwaliteit van de ontlasting bevordert.

PRO PLAN® MEDIUM & LARGE ADULT GEVOELIGE SPIJSVERTERING MET OPTIDIGEST ™

Volledige diervoeding voor volwassen honden van medium en grote rassen met een gevoelige spijsvertering. OPTIDIGEST bevat een geselecteerde bron van prebiotica waarvan klinisch bewezen is dat het de balans van de darmflora verbetert en een goede kwaliteit van de ontlasting bevordert.