optistart

GEEF UW PUPPY EEN OPTIMALE START IN HET LEVEN

Het eerste jaar van het leven van uw hond (of twee jaar voor puppy’s van grote rassen) is belangrijk voor een langdurige gezondheid. Uw puppy heeft in deze periode specifieke voedingsstoffen nodig voor de groei en ontwikkeling van zijn tanden, botten en spieren. En omdat zijn natuurlijke weerstand nog niet helemaal is ontwikkeld, kan hij zichzelf nog niet voldoende beschermen. Deze periode in uw puppy’s leven wordt het ‘immuniteitsgat’ genoemd. Uw puppy kan gedurende deze periode dus kwetsbaar zijn voor infectierisico’s en spijsverteringsproblemen. Om puppy’s de best mogelijk start te geven in hun leven, hebben de Purina® dierenartsen en voedingsdeskundigen PRO PLAN® PUPPY met OPTISTART® ontwikkeld.

Puppy

PRO PLAN® SMALL & MINI PUPPY MET OPTISTART®

Volledige diervoeding voor puppy's van kleine rassen. Ook geschikt voor drachtige/zogende teven. OPTISTART® bevat het speciale ingrediënt colostrum dat de natuurlijke weerstand van puppy's versterkt om dagelijkse uitdagingen te bestrijden.

PRO PLAN® MEDIUM PUPPY MET OPTISTART®

Volledige diervoeding voor puppy's van medium rassen. Ook geschikt voor drachtige/zogende teven. OPTISTART® bevat het speciale ingrediënt colostrum dat de natuurlijke weerstand van puppy's versterkt om dagelijkse uitdagingen te bestrijden.

PRO PLAN® LARGE PUPPY ATHLETIC MET OPTISTART®

Volledige diervoeding voor puppy’s van grote rassen met een atletische lichaamsbouw. Ook geschikt voor drachtige/zogende teven. OPTISTART® bevat het speciale ingrediënt colostrum dat de natuurlijke weerstand van puppy's versterkt om dagelijkse uitdagingen te bestrijden.

PRO PLAN® LARGE ROBUST PUPPY MET OPTISTART®

Volledige voeding voor puppy's van grote rassen met een robuuste lichaamsbouw. Ook geschikt voor drachtige/zogende teven. OPTISTART® bevat het speciale ingrediënt colostrum dat de natuurlijke weerstand van puppy's versterkt om dagelijkse uitdagingen te bestrijden.